Δωρεάν ιατρικός έλεγχος στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Η Κινητή Μονάδας Υγείας του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συνεχίζοντας με επιτυχία έναν κύκλο προληπτικών δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του,θα δώσει την δυνατότητα στους κατοίκους του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για έναν δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα όρια της προσφοράς του ENHC στο κοινωνικό σύνολο, ιδίως κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου από την Κινητή Μονάδα ΕΝΗC στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης θα υλοποιηθεί από 4 Δεκεμβρίου 2018 και έως και 6 Δεκεμβρίου 2018 και θα περιλαμβάνει εξέταση από καρδιολόγο, πνευμονολόγο,ορθοπεδικό και οφθαλμίατρο.

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνο: 210-9904205 και 210-9961973 από 9:00 έως και 2:00μμ.

Η συνεργασία γίνεται με το Τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου ενώ τα ιατρικά ραντεβού θα γίνονται από 09:30 έως 14:30 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου (Κύπρου 68,Αργυρούπολη). Η δράση έχει στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων του δήμου μας και ιδιαίτερα εκείνων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Επισημαίνεται ότι το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center είναι το μοναδικό νοσηλευτήριο στην Ελλάδα που διαθέτει Κινητή Μονάδα Υγείας, η οποία υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και συνεργάζεται με δημοτικούς και άλλους φορείς για την πραγματοποίηση προληπτικού ελέγχου σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν εύκολη ή άμεση πρόσβαση στο σύστημα υγείας.

Η Κινητή Μονάδα αναπτύσσεται σε περίπου 50 τ.μ. και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για κλινική εξέταση ασθενών (δύο θέσεις εργασίας) από κάθε ιατρική ειδικότητα, εξοπλισμό για οφθαλμολογικές εξετάσεις, μικροχειρουργικές επεμβάσεις, αναλύσεις αίματος (γενικές και βιοχημικές), διαφανοσκόπιο για έλεγχο ακτινογραφιών, υπερηχογράφο κ.ά.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δωρεάν ιατρικός έλεγχος στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

  • 02/12/2018 at 11:13 μμ
    Permalink

    Σοβαρά τώρα?? Κινητή μονάδα υγείας στα Νότια προάστια?? που κάθε 500 μέτρα υπάρχει ιατρείο και διαγνωστικό κέντρο?? Και φυσικά ΙΚΑ ??Συγχαρητήρια για την ιδέα..ήθελα να έβλεπα ποιός το σκέφτηκε!!Τέτοιες μονάδες θα έπρεπε να βρίσκονται στις ακριτικές περιοχές ,όπως και στα νησιά της άγονης γραμμής…όχι στην Αργυρούπολη!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.