Αριστούχος του Θεάτρου Κουν ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού του οδηγού ταξί (EIKONEΣ)




Tον πιο επικίνδυνο ρόλο της ζωής του έπαιξε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς: Εκείνο το βράδυ συνελήφθη με την κατηγορία των ασελγών πράξεων σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί, στον καφέ του οποίου φέρεται να έριξε το ναρκωτικό του βιασμού.

Μάλιστα, με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και η φωτογραφία του δημοσιοποιήθηκαν: Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 29χρονος «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας

Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.