Ανδρέας Κονδύλης: Η αντιπολίτευση το “τερμάτισε” – Έστειλαν το ΣΔΟΕ στο δημαρχείο




Πριν από λίγο ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, έκανε γνωστό ότι πέντε στελέχη του ΣΔΟΕ, πήγαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο και άρχισαν να “ξεσκονίζουν” αρχεία και έγγραφα του δήμου και ιδιαίτερα της Οικονομικής Υπηρεσίας (συμβάσεις, τιμολόγια κλπ).

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, τα στελέχη του ΣΔΟΕ, πήγαν και στο γραφείο του για έλεγχο. “Χαιρόμαστε, γιατί για ακόμα μία φορά θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι όλα στον Δήμο μας γίνονται σωστά, νόμιμα και με πλήρη τάξη” τονίζει στην ανακοίνωση του, ο Ανδρέας Κονδύλης.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ»

Είναι γνωστό ότι ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν διαρκώς τον Δήμο μας σε κάθε γνωστή και άγνωστη ελεγκτική αρχή του Ελληνικού Δημοσίου, ώστε να προκαλούν διαρκώς ελέγχους (ΙΚΑ, ΣΕΕΔΔ, ΣΕΠΠΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο, Ελεγκτές Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εισαγγελία, Υπουργείο Εσωτερικών κ.λπ. κ.λπ. …).

Για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιόμουν εδώ και αρκετό καιρό πώς και δεν μας έχουν στείλει ακόμα το ΣΔΟΕ, γιατί μόνο αυτό δεν μας είχε έρθει μέχρι σήμερα για έλεγχο.

Σήμερα όμως, το ζήσαμε κι αυτό!!

Από σήμερα το πρωί, 5 στελέχη του ΣΔΟΕ κάνουν «φύλλο και φτερό» τα αρχεία και τα έγγραφα του Δήμου μας και ιδίως της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε ανοιχτοί και συνεργάσιμοι σε κάθε έλεγχο, και μάλιστα χαιρόμαστε, γιατί για ακόμα μία φορά θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι όλα στον Δήμο μας γίνονται σωστά, νόμιμα και με πλήρη τάξη.

Είναι, όμως, πραγματικά κρίμα, να αναλώνουμε διαρκώς αμέτρητες ώρες, αιρετοί και υπάλληλοι, για να φωτοτυπούμε, να δίνουμε αντίγραφα, να συντάσσουμε διαβιβαστικά έγγραφα κ.λπ. Κοντεύει να γίνει κύριο έργο μας η παροχή στοιχείων και η συνεργασία με ελεγκτικές αρχές, αντί να παράγουμε ουσιαστικό έργο για την πόλη μας και την κοινωνία.

Είναι επίσης πολύ λυπηρό που ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης το μόνο που έχουν να εισφέρουν στην τοπική πολιτική ζωή είναι οι διαρκείς και επίμονες καταγγελίες, κατά τρόπο εμπαθή, νοσηρό και εμμονικό. Αν νομίζουν ότι έτσι μας ταλαιπωρούν ή μας κάνουν να χάνουμε χρόνο, τότε είναι πραγματικά απελπισμένοι!

Το σίγουρο είναι ότι, μετά και από την επίσκεψη του ΣΔΟΕ, τα συγκεκριμένα στελέχη της αντιπολίτευσης κυριολεκτικά «το τερμάτισαν», μιας και δεν υπάρχει πια κανένας άλλος ελεγκτικός κρατικός μηχανισμός για να μας καταγγείλουν!!

Αν και δεν παίρνω και όρκο, είναι ικανοί να ψάξουν και να ‘ανακαλύψουν’ όλο και καμιά ακόμα ξεχασμένη ελεγκτική υπηρεσία, για να μας την στείλουν προσεχώς…

Υ.Γ.: Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, αναμένω τους Ελεγκτές του ΣΔΟΕ να εισέλθουν από λεπτό σε λεπτό για έλεγχο και στο Γραφείο Δημάρχου!!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέας Κονδύλης: Η αντιπολίτευση το “τερμάτισε” – Έστειλαν το ΣΔΟΕ στο δημαρχείο

  • 11/11/2018 at 3:40 μμ
    Permalink

    Αγαπητέ Δήμαρχε. Για να βοηθήσω λιγάκι, να περιμένεις ακόμα ελέγχους από τις παρακάτω ελεγκτικές υπηρεσίες : 1) Επιστάτες από την υπηρεσία ελέγχου συγκομιδής σιτηρών (οι επιστάτες απολάμβαναν μεγάλες τιμές από τους Φαραώ και κατείχαν τα υψηλότερα αξιώματα του κράτους) 2) Από «Εξεταστές» , «Συνηγόρους» και «Παρέδρους» της Αχαϊκής Συμπολιτείας (από το 500 π.Χ) 3) Από «Υπάτους», «Κήνσορες» και «Τιμητές» (αρχαία Ρώμη 3ος αιώνας π.Χ) 4) από τη «Ένωση επαγγελματιών Ελεγκτών» -Βενετία 1581

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.