500 οικογένειες στον Άλιμο χρησιμοποιούν οικιακούς κομποστοποιητές (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Άλλους 150 κάδους κομποστοποίησης για κήπους μοίρασε χθες ο δήμος Αλίμου. Από το 2016 που ξεκίνησε η διαδικασία, έχουν διανεμηθεί συνολικά 500 κάδοι.

“Eίναι η τέταρτη φορά που διανέμουμε κάδους, θα ακολουθήσει άλλη μια διανομή την επόμενη βδομάδα¨είπε στο NOTIA.GR, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

“Είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που συμμετέχουν, αυτό δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον, σεβασμό για το περιβάλλον, ευαισθητοποίηση και υπευθυνότητα. Χαίρομαι πολύ που μπαίνει η πόλη μας σε αυτή τη διαδικασία και ελπίζω σύντομα κάθε σπίτι να έχει τον κομποστοποιητή του, να μη στέλνουμε στη χωματερή οργανικά απόβλητα δηλητηριάζοντας το περιβάλλον, αντίθετα να τα κρατάμε να τα κάνουμε λίπασμα”.

Η γεωπόνος του δήμου Βάσω Τσορβά, έδωσε αναλυτικές οδηγίες για τη σωστή χρήση των κομποστοποιητών. Την επόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα γίνει διανομή κάδων κομποστοποίησης για μπαλκόνια.

Ανδρέας Κονδύλης: Στο λεκανοπέδιο καθόμαστε πάνω σε μία βόμβα η οποία σύντομα θα εκραγεί – Με την κομποστοποίηση – μειώνονται τα έξοδα του Δήμου για την αποκομιδή και ταφή των απορριμμάτων

 

Ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Αρτέμη Καραμολέγκο μοιράζουν τους κάδους στους δημότες

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.