Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα Κόρμπι




.Μετά τη δημοπράτηση του έργου «Διευθέτηση Ρέματος Κόρμπι από Λ. Βάρης – Κορωπίου μέχρι εκβολή», προϋπολογισμού 20.049.000,00€, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Αντιδημάρχου Βούλας Νίκου Βάσση καθώς και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη, καθώς και στελεχών τις υπηρεσίας Χριστίνα Μπρούλια και Γιώργο Ψαρομιχαλάκη, έγινε χθες Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, η εγκατάσταση του ανάδοχου στον χώρο και συζητήθηκαν προβλήματα σχετικά με την έναρξη των εργασιών, όπως οι αδειοδοτήσεις από τις εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες, το χρονοδιάγραμμα, οι απαλλοτριώσεις κ.ά.

Το έργο αφορά σε διευθέτηση του ρέματος Κόρμπι και θα διαρκέσει 24 μήνες.

Το ρέμα Κόρμπι είναι ο κύριος αποδέκτης του ανατολικού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, περιοχή «Κόρμπι» και με τη διευθέτηση του θα επιλυθούν τα σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα της περιοχής.

Το παρόν έργο αφορά στην κατασκευή έργων διευθέτησης μήκους 2840μ περίπου, στο τμήμα από την εκβολή του στην παραλία της Βάρκιζας μέχρι το υφιστάμενο τεχνικό έργο του ρέματος στη Λ.Βάρης-Κορωπίου (στο ύψος της Στρ. Σχολής Ευελπίδων).Η Σύμβαση του έργου υπογράφηκε στις 25-09-2018, με ανάδοχο εταιρεία την ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.