Τι λέει η παράταξη του δημάρχου για τη συμμετοχή των “βατράχων” στην παρέλαση – Ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής Νότιας Αθήνας




Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, για τη συμμετοχή των “βατράχων” στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου:

Φέτος για πρώτη φορά στον δήμο μας, έφεδροι καταδρομείς και ΟΥΚάδες παρέλασαν περήφανα σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία αποδίδοντας τιμές στους πεσόντες του Ελληνο-Αλβανικού μετώπου.
Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σε περίπτωση εχθρικής εισβολής θα είναι από τους πρώτους που θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να πάνε να υπερασπιστούν την πατρίδα μας.
Η ομάδα των Εφέδρων που τίμησαν την πόλη μας με την παρουσία τους, καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες συμπολίτες μας, ιδίως όταν τραγούδησαν περήφανα το “Μακεδονία Ξακουστή”.

Αυτό βέβαια ενόχλησε κάποιους εθνομηδενιστές της πόλης μας οι οποίοι είναι λάτρεις των Σκοπιανών, και ονειρευόντουσαν το αεροδρόμιο του Ελληνικού να γίνει ένα γιγάντιο Ηot – Spot παράνομων μεταναστών όπως αυτό της Μόριας, στην Λέσβο.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ονειρεύονται έναν νέο εμφύλιο και θέλουν τον λαό διχασμένο, αφού έτσι επιβιώνουν οι ίδιοι ως κενά ερμάρια. Τους ενοχλεί και η Ελληνική Σημαία βρίζοντας τον Δήμαρχο με ψεύτικα προφίλ, ότι έγινε, λένε και “φασίστας,” επειδή έντυσε με την γαλανόλευκη σημαία το δημαρχείο.
Εσείς να βάζετε την Ημισέληνο όταν έρθετε στα πράγματα που ευτυχώς θα αργήσει πολύ η μέρα αυτή για το καλό του τόπου μας.

Η πόλη μας όμως τους έχει γυρίσει την πλάτη, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι πάντα το φως νικάει πάντα το σκοτάδι.

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής Νότιας Αθήνας

Σε μία εθνική γιορτή που συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στον Φασισμό, σε μία περιοχή, όπως η Νότια Αθήνα, που πλήρωσε με το αίμα της την προσήλωσή της στα Ιδεώδη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, οι επίγονοι των μαυροχιτώνων και των ταγμάτων εφόδου, που παρατηρήθηκε να παίρνουν περίοπτη σειρά, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, σε παρέλαση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, δεν είναι ευπρόσδεκτοι! Την χολή τους και την ρητορική του μίσους, που με διαπρύσιο ύφος προσπαθούν να μας επιβάλλουν, την αποκρούει το αυθεντικό φρόνημα των κατοίκων της Νότιας Αθήνας, που φιλοξένησε τους πρόσφυγες μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, μετά τα γεγονότα στην Πόλη και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να είναι φιλόξενη στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και μία ανοιχτή αγκαλιά με ανθρωπισμό, σε όσους είναι κοινωνοί της ελληνικής παιδείας. Όσοι, κυρίως σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν έστω και μικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα, χαϊδεύοντας το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται, πρέπει να λάβουν μία ηχηρή απάντηση, ένα μεγάλο ΟΧΙ, από τον λαό της Νότιας Αθήνας! Και τον καλούμε σε αυτήν την μάχη, σε αυτή

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Τι λέει η παράταξη του δημάρχου για τη συμμετοχή των “βατράχων” στην παρέλαση – Ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής Νότιας Αθήνας

  • 02/11/2018 at 5:52 μμ
    Permalink

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Απαντήστε
  • 04/11/2018 at 11:34 μμ
    Permalink

    Όσο δυνατά και να καλέσετε νεοταξίτες εθνομηδενιστές ΚΙΝΑΙΔΑΛ , ευθυγραμμισμένοι σε όλα με τους εθνοπροδότες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και να ζητάτε από τον λαό να αρνηθεί τα ιερά και τα όσιά του στο όνομα της δήθεν δημοκρατικότητάς σας, του δήθεν ανθρωπισμού σας και της δήθεν Ελληνικής παιδείας που επικαλείσθε, αλλά δεν λέτε κουβέντα για τον αφελληνισμό της παιδείας από τους συντρόφους σας Σταλινικούς κομμουνιστές Συριζαίους, ο λαός σας ξέρει πλέον καλά όλους του……Συνταγματικού Τόξου, σας έχει γραμμένους κατάλληλα, έχει πάρει τις εθνοκεντρικές αποφάσεις του και θα σας στείλει στις επόμενες εκλογές στα κατακάθια του Ιλισού που ανήκετε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.