Θρίλερ στη μαρίνα Αλίμου με γυμνό πτώμα άγνωστου άντρα




Το γυμνό πτώμα ενός άντρα ηλικίας περίπου 35–40 ετών βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου.

Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, είχε ύψος 1,80 μ, με μαύρα μαλλιά και έντονη τριχοφυΐα σε στήθος, πλάτη και πόδια.

Στο δεξί του χέρι φορούσε βέρα και στο αριστερό ένα μαύρο ρολόι.

Η σορός του ανασύρθηκε από πυροσβέστες και λιμενικούς και μεταφέρθηκε για νεκροτομή ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Πρόκειται για το δεύτερο πτώμα που εντοπίζεται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας την κινητοποίηση των Αρχών. Την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε  ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για την ύπαρξη σορού, στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου και συγκεκριμένα στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Στο σημείο έσπευσαν Στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία διαπίστωσαν την ύπαρξη σορού ανδρός, άνευ ενδυμασίας, λευκής φυλής και μαύρης κόμης, έντονης τριχοφυΐας σε στήθος, πλάτη και πόδια, ύψους περίπου ενός μέτρου και ογδόντα εκατοστών (1,80m), ηλικίας περίπου 35–40 ετών, με βέρα στο δεξί χέρι και ρολόι μαύρου χρώματος στο αριστερό, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η ανωτέρω σορός απεγκλωβίστηκε από Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ παρελήφθη από γραφείο τελετών.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.