Θερμές ευχαριστίες στο δήμο Αλίμου: Έγινε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία σπιτιού για τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας




Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου Street Food Festival, που διεξήχθη στον χώρο του Θερινού Σινεμά του Δήμου Αλίμου.

Η παρουσία και συμμετοχή των πολιτών, στο πρώτο αυτό επίσημο εγχείρημα, τοποθέτησε τον πρώτο θεμέλιο λίθο για την πραγματοποίηση του οράματος του Σωματείου, που δεν είναι άλλο, από την δημιουργία ενός σπιτιού, για τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ακόμη θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δράσεις και τα σχέδια  που αφορούν στο συνολικό έργο του Σωματείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας» ευχαριστούν:

Στα πλαίσια αυτά, θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν εκφράζαμε δημόσια το Ευχαριστώ μας, σε όλους όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, με καταλυτική παρουσία στην διοργάνωση της εκδήλωσης μας.

Αρχικά, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο του Δήμου Αλίμου, κον Ανδρέα Κονδύλη, τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Α.ΔΗ.Π.ΑΛ Α.Ε, κον Νικόλαο Νίκα και τον Αντιδήμαρχο Δ Υ Εθελοντισμού, κον Στέφανο Διαμαντή.

Ιδιαίτερα δε, την κα Βάσω Κόλλα και όλο το προσωπικό του Cine Αλιμος, που φιλοξένησε την εκδήλωση μας, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Συνεχίζοντας , θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια το Ευχαριστώ μας, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Νοτίου Αιγαίου, Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, κον Κωνσταντίνο Θανόπουλο καθώς και στην δημοσιογράφο και μέλος μας, κα Αργυρώ Γιαννουδάκη.

Στην κα Λεκάκου Μαρία και τον κο Λεωνίδα Παπαδόπουλο, εκπροσώπους του κινήματος «Δεν πληρώνω», καθώς και τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε παράλληλα την εταιρία Remax και το εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ, για την σημαντική και ευγενική τους χορηγία!

Θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν ευχαριστούσαμε θερμά τον κο Στέφανο Κάκκο, που έντυσε μουσικά την εκδήλωση μας, με την υπέροχη φωνή του καθώς και το Μεξικάνικο μουσικό συγκρότημα,Sun Latino.

Παράλληλα, ευχαριστούμε την κα Νατάσσα Λούπου, μπαλονοκατασκευές , για τις δημιουργίες και την απασχόληση για παιδιά, που μας παρείχε.

Κλείνοντας, θα σταθούμε στους συμμετέχοντες της εν λόγω εκδήλωσης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, σεβόμενοι τον λόγο για το οποίο διοργανώθηκε:

• IceRol
• Pyramides
• Royal Indian Chef
• Chocosoyvli
• Penarroubia Lounge
• Λουκουμάδες «Μελένιος»
Με την υπόσχεση να επανέλθουμε άμεσα με τις επόμενες δράσεις μας, σας ευχαριστούμε θερμά, για την θερμή υποστήριξη σας, αντίστοιχα.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ
Σωματείο «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.