Παλαιό Φάληρο: Καρέ – καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε κοσμηματοπωλείο (VIDEO)




Καρέ-καρέ αποτυπώνεται σε video-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το zougla.gr η επιδρομή των ληστών σε κοσμηματοπωλείο και μίνι μάρκετ του Παλαιού Φαλήρου.

Επτά κουκουλοφόροι «χτύπησαν» αρχικά το μίνι μάρκετ, από το οποίο άρπαξαν χρήματα αλλά και προϊόντα, ενώ στη συνέχεια στο στόχαστρό τους μπήκε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη γωνία Ζησιμοπούλου και Ορφέως. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δράστες χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό ένα λευκό αυτοκίνητο και εισέβαλαν σε αυτό.

Οι κουκουλοφόροι κατέστρεψαν ολοσχερώς την πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου γκρεμίζοντας την τζαμαρία, την πόρτα και τα ρολά, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Περίοικοι που άκουσαν τον θόρυβο βγήκαν στα μπαλκόνια τους, είδαν τι συνέβαινε και ενημέρωσαν αμέσως την Άμεση Δράση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο παρά την καταδίωξη που ακολούθησε οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο και εξετάζουν.

Υπενθυμίζεται πως πριν από έναν χρόνο είχε σημειωθεί επεισοδιακή απόπειρα ληστείας στο συγκεκριμένο μίνι μάρκετ.

Δύο άτομα είχαν εισβάλει στο κατάστημα και με την απειλή καλάσνικοφ είχαν ζητήσει τις εισπράξεις. Όταν ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος αντέδρασαν, οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες επιτέθηκαν στους ενόπλους, τους ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν τον έναν, ο οποίος είναι Έλληνας και χρειάστηκε να διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.