Κινητοποίηση στην Αργυρούπολη για την παρουσία της ομάδας με τις στολές παραλλαγής στην παρέλαση
Κινητοποίηση  την Τετάρτη 31 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Τριάδας στην Αργυρούπολη διοργανώνουν το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ελληνικού – Αργυρούπολης – Γλυφάδας και οι Οργανώσεις Ελληνικού – Αργυρούπολης – Γλυφάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για να καταγγείλουν την παρουσία  της ομάδας Ο.Δ.Ε.Υ.Ω. – Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Στο κάλεσμά τους για την κινητοποίηση αναφέρουν:

«Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, οι Κομματικές Οργανώσεις Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ καταγγέλλουν την παρουσία ενός φασιστικού συνονθυλεύματος ενστόλων, προσκεκλημένων της διοίκησης του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, που άνοιξε παρελαύνοντας τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η ομάδα αυτή δεν είναι τυχαία, έχει δείξει ρατσιστική και εθνικιστική δράση με την κατάληψη στο Βοτανικό, σε χώρο όπου επρόκειτο να ανεγερθεί τέμενος, αναλαμβάνοντας την περιφρούρηση εθνικιστικών συλλαλητηρίων, οργανώνοντας παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις.

Η παρουσία αυτής της φασιστικής ομάδας στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου “άνοιξε τον ασκό του Αιόλου” σε παντός είδους φασίστες, με αποτέλεσμα την επίθεση φασισταριών στο χώρο “Καλλίπολης” στο Ελληνικό, αλλά και το γράψιμο φασιστικών συνθημάτων στο ΕΠΑΛ της Αργυρούπολης.

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ελληνικού – Αργυρούπολης – Γλυφάδας, οι Κομματικές Οργανώσεις Ελληνικού – Αργυρούπολης – Γλυφάδας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ καλούν σε κινητοποίηση την Τετάρτη 31/10/2018 και ώρα 18.00 στην πλατεία Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.