Φωτογραφίες από το σημείο της μαφιόζικης επίθεσης στον Πειραιά – Τα «συμβόλαια θανάτου»




«Βαρύ» όνομα στο χώρο της νύχτας, με υποψίες για εμπλοκή σε υποθέσεις εκτελέσεων «νονών», είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος Β.Ζ που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ το βράδυ της Τρίτης, στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. To Newpost εξασφάλισε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.

Το θύμα πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, από ένα άτομο που βγήκε από βαν που στάθμευσε δίπλα του. Οι δράστες, δύο άτομα, αμέσως μετά την ενεργεία απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο.

Στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Μήλου εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα ένα καμένο λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες και σύμφωνα με πληροφορίες είχε κλαπεί από την περιοχή των Αμπελοκήπων και έφερε πλαστές πινακίδες.

Ο Β.Ζ μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο με τραύματα σε χέρια, πόδια και κοιλιακή χώρα και τη ζωή του έσωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Δημοτικού Θεάτρου που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την αρτηριακή αιμορραγία με την μέθοδο “Τουρνικέ” κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για τη ζωή του θύματος, έως να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο.

Ο 39χρονος ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ύποπτος για την εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη στο Παλαιό Φάληρο, ενώ φέρεται να είχε εμπλοκή σε δύο ακόμη εκτελέσεις και σε “συμβόλαιο θανάτου” δικαστικού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε σχέση με την Κ.Α, που εκτελέστηκε από άγνωστους μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε στην Κηφισιά, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πηγή: newpost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.