Έξαλλος ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης με τους συνδικαλιστές του Βενιζέλειου Νοσοκομείου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
“Κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια”…

Κάτι ανάλογο συνέβη με την προσφορά της Περιφέρειας Αττικής προς το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης.

Στις 23 Σεπτεμβρίου από τη μεγάλη φωτιά που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έμειναν χωρίς στέγαση οι διοικητικές υπηρεσίες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Το κέντρο Logistics της Περιφέρεια Αττικής, στο οποίο είναι αρμόδιος ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, έστειλε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container για να στεγαστούν οι υπηρεσίες.

Όμως δεν άρεσαν στον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, ο οποίος σε δηλώσεις του, ανέφερε πως οι οικίσκοι είναι σε κακή κατάσταση.

Δείτε τι λέει ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης σχετικά με την αποστολή βοήθειας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά και φωτογραφίες από τους οικίσκους:

“Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του Υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στις 27 Σεπτεμβρίου, μέσω του Κέντρου Logistics, διέθεσε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το κέντρο Logistics της περιφέρεια Αττικής με την διευρυμένη του μορφή από το 2016 έχει εξυπηρετήσει με υλικά δεκάδες Δήμους, Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Σχολεία, Συσσίτια Ιερών Ναών, Φορείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Διευθύνσεις Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων κλπ. Το κέντρο μας αποτελεί την μοναδική αναγνωρισμένη δομή ως καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Επίσης, έχουμε δείξει εμπράκτως, και στη Κεφαλονιά και στη Λέσβο, το πώς η Περιφέρεια Αττικής αντιλαμβάνεται τη διαπεριφερειακή αλληλεγγύη, παρότι αυτή δεν έχει ακόμη κατοχυρωθεί θεωρητικά.


Σε όλο το διάστημα που λειτουργεί το Κέντρο μας, ποτέ δεν γίναμε αποδέκτες παραπόνων για την ποιότητα, την ποσότητα ή την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Το αντίθετο.
Με λύπη διαβάσαμε ειρωνικές δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σχετικά με τη δήθεν ‘κακή κατάσταση’ των οικίσκων.

Αν δεν πρόκειται περί άγνοιας, πρόκειται για απόπειρα απομείωσης της προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής.
Η παραπάνω συμπεριφορά αποτελεί ύβρη προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που προσφέρουν υλικά από το υστέρημά τους όπως επίσης απαξίωση και προσβολή της εργασίας των εκατοντάδων εθελοντών μας. Εμείς οι αιρετοί είμαστε συνηθισμένοι σε παρόμοιες συμπεριφορές ειδικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, θα συνεχίσει να προσφέρει όπως το απαιτούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και όχι τα συνδικαλιστικά τερτίπια διαφόρων εργατοπατέρων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.