Eπιτόπια καταγραφή αναγκών σε σχολεία του Δήμου Δάφνης – Υμηττού




Σε επιτόπια καταγραφή των αναγκών σχολικών μονάδων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, προχώρησε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Ιωάννης Χαρωνίτης, συνοδευόμενος απο τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κ. Νικόλαο Ντίνο και τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε κίνηση”, κ. Μπάμπη Αλεξάτο.

Επιπλέον, είχε ιδιαίτερη συνάντηση για θέματα σχολικής στέγης με τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, ανταποκρινόμενος σε αίτημα της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας και του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, επισκέφτηκε το 1ο, το 2ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης καθώς επίσης και το 2ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού.

Συνομίλησε με τους Διευθυντές των σχολείων οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε σχολικής μονάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, διαβεβαίωσε για την βούληση της Εταιρείας να συνδράμει όπου είναι εφικτό και πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ενώ τόνισε ότι ο στόχος είναι, μέσα στο επόμενο διάστημα, να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, μια συνολική καταγραφή των πραγματικών αναγκών σε υλικοτεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, όλων των σχολείων της χώρας. Αμέσως μετά η ΚΤΥΠ ΑΕ θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των αναγκών και στην προώθηση των απαραίτητων δράσεων προκειμένου έως την ερχόμενη σχολική χρονιά, όλα τα δημόσια σχολεία, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να διαθέτουν τουλάχιστον τον βασικό εξοπλισμό που χρειάζονται.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.