Δούρου και Καπάταης στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου (VIDEO)
Τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου. Την Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, Αγγελική Λεβέντη.

Η Περιφέρεια Αττικής με συνέργειες με τους Δήμους αλλά και με το Υπουργείο, και με πολλή δουλειά, έχει κάνει από την πρώτη στιγμή τη στρατηγική επιλογή να χρηματοδοτήσει από το ΠΕΠ Αττικής 55 Κέντρα Κοινότητας σ’ όλη την Αττική, μεταξύ τους και στον Άγιο Δημήτριο.

Μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια κάνει το καθήκον της – και το καθήκον της τα τελευταία 4 χρόνια είναι να συνδράμουμε χωρίς να υποκαταστήσουμε την Κεντρική Κυβέρνηση, να συνδράμουμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας».

Η Περιφέρεια Αττικής προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κερδίσει τον χαμένο χρόνο

Η Ρένα Δούρου κατά τον χαιρετισμό της ανέφερε: «Για εμάς δεν ήταν προτεραιότητα τα Κέντρα Κοινότητας επειδή οι συμπολίτες μας δοκιμάστηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια από τις δύσκολες μνημονιακές πολιτικές. Για εμάς τα Κέντρα Κοινότητας ήταν προτεραιότητα, γιατί και πριν από τα μνημόνια το κράτος-μέλος, η πατρίδα μας, η Ελλάδα, χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρόνια στον πυρήνα της Ευρωζώνης δεν είχε ουσιαστικά όπως είπε και η Υπουργός κράτος πρόνοιας».

Η ίδια τόνισε ότι «η Περιφέρεια Αττικής προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κερδίσει τον χαμένο χρόνο». «Η Περιφέρεια Αττικής είναι σύμμαχος, είναι εδώ, το αποδεικνύει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, της…

Gepostet von Δήμος Αγίου Δημητρίου am Dienstag, 30. Oktober 2018

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δούρου και Καπάταης στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου (VIDEO)

 • 30/10/2018 at 3:55 μμ
  Permalink

  Ο Προεδρος του Σωματειου Εργαζομενων του Δημου και Μέλους του ΓΣ της ΠΟΕ- ΟΤΑ Ευθυμιου Χριστόδουλος αναφερθηκε στη διαχρονική ομηρία των εργαζομενων ιδιαίτερα του Βοηθεια στο Σπιτι, ΚΗΦΗ στις κοινωνικές δομές που ακομα και 20 χρονια δουλεύουν με αυταπάρνηση και παραμένουν συμβασιούχοι !
  Αυτοι οι υπαλληλοι κράτησαν την κοινωνια όρθια στην περίοδο της οικονομικής κρίσης με αυταπάρνηση και αυτοθυσία τόνισε !
  Εχουμε σημερα δομές ειπε αλλα πρέπει να εχουμε και μόνιμους υπαλληλους ωστε να διασφαλισθεί ο Δημοσιος Χαρακτήρας .
  Οχι με Κοινωνικες Συνεταιριστικές επιχειρησεις ΚΟΙΣΕΠ , ουτε με ΜΚΟ αλλα με μόνιμες καλα στελεχωμένες δομές απο έμπειρους υπαλληλους !
  Βάλτε τέρμα στην αγωνία και την ομηρία των εργαζομενων αμεσα ειπε χαρακτηριστικά ωστε να Διασφαλιστεί ο Κοινωνικός και Δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιων
  Ωστε να εχουν οι πολίτες αξιόπιστες λειτουργικές αποτελεσματικές και καλα δομημένες υπηρεσιες !
  Ωστε οι υπαλληλοι να μη ζουν υπό το καθεστώς ομηρίας άγχους και ανασφάλειας !

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.