Αυτοί είναι οι απατεώνες που “δάγκωσαν” τον Πανταζή- Του επέστρεψαν τα χρήματα για να γλυτώσουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Εξήντα χιλιάδες ευρώ “ζεστό” χρήμα έδωσαν οι δικηγόροι του “χρηματιστή” στον Λευτέρη Πανταζή, προκειμένου να γλυτώσει τη φυλακή ο επαγγελματίας απατεώνας που του τα είχε πάρει για να τα…επενδύσει.

Το ίδιο έκαναν και σε άλλα τρία θύματά του. Σύνολο 179.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί είχαν βρει στην κατοχή του άλλα 108.700 ευρώ. Που σημαίνει ότι τα θύματά του είναι πολλά. Η ανακρίτρια όμως αποφάσισε να προφυλακιστεί, τόσο αυτός όσο και η “συνεργάτης” του από την Κένυα,  αφού ήταν πεπεισμένη ότι σιγά σιγά θα αρχίζουν να εμφανίζονται και άλλοι τους οποίους είχε “δαγκώσει” ο “φιλάνθρωπος βιομήχανος χαρτικών” που παρουσιαζόταν ως ειδήμων στις χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σπείρας

Πρόκειται για τον Καλατζάκη Ευάγγελο του Δημητρίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-2-1957 στην Κερατέα Αττικής και την Salome Gathoniτου James και της Julia γεννηθείσα στις 5-8-1979 στην Κένυα, οι οποίοι συνελήφθησαν  στις  3-10-2018 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για απάτες σε βάρος πολιτών μεταξύ αυτών και του Λευτέρη Πανταζή.

Ήδη, πριν  δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία αυτού και της συνεργού του, εμφανίστηκαν δύο επιχειρηματίες, από τους οποίους είχε πάρει, 35.000 και 9.000 ευρώ.

Και σε αυτούς είχε κάνει το ίδιο κόλπο: Τους έδωσε να του κρατούν μικρά χρηματοκιβώτια με χρήματα για δωρεές που θα έκαναν σε… άπορους, τα οποία είχαν κομμένες εφημερίδες σε σχήμα χαρτονομισμάτων.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασαν την υπόθεση, είναι πεπεισμένοι ότι από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί η φωτογραφία του, τα θύματά του σχηματίσουν ουρά έξω από τα γραφεία τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο επαγγελματίας απατεώνας, η «Σαλώμη» και ο Λε-Πα

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.