Αυτοί είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί που «ρήμαζαν» σπίτια στα νότια προάστια


Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Αλβανών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια στα νότια προάστια.

Είναι οι ίδιοι που είχαν μπει στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή, στην οδό Θησέως στη Βουλιαγμένη, όταν αυτός έλειπε στο εξωτερικό, απειλώντας τις οικιακές βοηθούς και αρπάζοντας μεγάλο αριθμό ρολογιών και χρήματα.

Oι δύο από τους τρεις δράστες, είχαν συλληφθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, στον Άλιμο, ύστερα από ενέδρα αστυνομικών, στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Κονδύλη.

Λίγη ώρα πριν είχαν εισβάλει σε μεζονέτα στη Βουλιαγμένη και είχαν κρατήσει ομήρους με την απειλή όπλων για μιάμιση ώρα, ένα 55χρονο με την μητέρα του.

Με ένα λευκό αυτοκίνητο προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα και τους ακινητοποίησαν. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα όπλα, διαρρηκτικά εργαλεία και τα χρήματα, περίπου 2.000 ευρώ που είχαν κλέψει νωρίτερα από τη Βουλιαγμένη.

Πρόκειται για τους:

(επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης – απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X