Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη Λέσχη Ανάγνωσης Νέας Σμύρνης




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, με δωρεάν συμμετοχή για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τα είκοσι άτομα. Η επιλογή για όσους/ες δηλώσουν υποψηφιότητα θα γίνει από την επιστημονική και εκπαιδευτική υπεύθυνο της Λέσχης, κυρία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και συγγραφέα, με ειδικά κριτήρια επιλογής που περιέχονται στις αιτήσεις συμμετοχής.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο (2 φορές τον μήνα), θα είναι δίωρες και θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας.

Την οργάνωση της Λέσχης, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και το συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν, αναλαμβάνει η κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, φιλόλογος και συγγραφέας, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, (τηλ: 213 2025840), από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.