Το Σάββατο 8/9 το μνημόσυνο του πολίστα Ιάσονα Πανταζή – Η συγκινητική επιστολή της οικογένειάς του




Η οικογένεια του Ιάσονα Πανταζή, του 21χρονου πολίστα του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 3 Αυγούστου, στην Εθνική οδό Μεθώνης – Πύργου, απέστειλε επιστολή με την οποία ευχαριστεί όλον τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα τους στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:30 θα ψαλλεί 40ήμερη επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του Ιάσονα στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε τη συγκινητική επιστολή της οικογένειας του Ιάσονα:

Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλους σας που με την παρουσία σας, τα καλά σας λόγια, τον πόνο σας και τις σκέψεις σας μας συμπαρασταθήκατε στο βαρύ πένθος και οδύνη που βιώνει η οικογένειά μας από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας Ιάσονα.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου.

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., τέως Προέδρους και μέλη Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ.
Επίσης έφορους και προπονητές που υπηρέτησαν και υπηρετούν τον Α.Ο.Π.Φ. καθώς και τα αθλητικά σωματεία που παρευρέθησαν το καθένα με το δικό τους τρόπο.

Τους ευχαριστούμε που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, τίμησαν με την παρουσία τους τον Ιάσονα στο τελευταίο του ταξίδι και μας έδωσαν κουράγιο σ’αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας.

Ο Ιάσονας αν κι έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή άφησε πίσω του παρακαταθήκη το χαμόγελο του, την ευγένειά του, την αγάπη του για την οικογένειά του αλλά και για όλους τους ανθρώπους γύρω του.

Έτσι θα τον θυμόμαστε εμείς οι γονείς του, ο αδερφός του, η γιαγιά του, οι συγγενείς του αλλά και όλοι οι αγαπημένοι του φίλοι και φίλες που τον συνόδευσαν στο απροσδόκητο ταξίδι του.
Αγαπημένε μας Ιάσονα σε ευχαριστούμε για τις χαρές που μας χάρισες τα λίγα χρόνια που ήσουν κοντά μας

Θα είσαι πάντα στην καρδιά όλων μας
Οι γονείς σου Ανδρέας και Δέσποινα
Ο αδερφός σου Όμηρος
Η γιαγιά σου Δανάη

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.