Το μέλλον σου είναι εδώ: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας!




Τα μεγαλύτερα μυστικά που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς και αυτό που σου ταιριάζει! Οι πιθανότητες να πετύχεις είναι πολύ μεγαλύτερες όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όταν ταιριάζει στις ικανότητές σου και όταν κάνεις κάτι για το οποίο νοιάζεσαι, από το να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο. Σε δουλειά που δεν σου αρέσει, δεν έχεις μέλλον!

Το πιο σημαντικό λοιπόν είναι να πάρεις τη σωστή απόφαση στο ερώτημα «τι δουλειά να κάνω;». Για να γίνει όμως αυτό, προηγείται μια άλλη κρίσιμη απόφαση: «πού να σπουδάσω και τι;».

Και σε αυτό το σημείο, οφείλεις να κάνεις την ΑΛΦΑ επιλογή, διαλέγοντας τον εκπαιδευτικό φορέα που μπορεί να διαγνώσει -με τα πλέον αξιόπιστα tests επαγγελματικού προσανατολισμού και με κορυφαίους Σύμβουλους Εκπαίδευσης– τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να σου παρέχει ποιοτικές σπουδές για το επάγγελμα στο οποίο είσαι γεννημένος να πετύχεις. Γιατί είσαι γεννημένος να πετύχεις! Απλά Πίστεψέ το!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Σπουδές ΣΗΜΕΡΑ, Δουλειά ΑΥΡΙΟ, Επιτυχία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Όταν ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές, σχετίζεται άμεσα με το επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική

…γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το ΑΛΦΑ!

Η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Μόνο η εγγραφή σου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, εγγυάται ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις των Νοτίων Προαστίων και μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία που αποτελεί την αφετηρία για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία!

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ένα ραντεβού και δες από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Campus του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, επί της Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτήριο 1) και επί της Αχιλλέως 31-33 (κτήριο 2), καλώντας στο 210- 9640117!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.