Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου ζητά εθελοντές/ντριες




Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου προσκαλεί εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Βιολόγοι, Κοινωνιολόγοι, για τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί με ειδικότητα στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), ώστε το Κοινωνικό Φροντιστήριο να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι η ενίσχυση μαθητών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατοικούν στο Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται και εφέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19, Άνω Καλαμάκι). Ώρες λειτουργίας: 15:00 – 20:00.

Δεδομένου ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, καλό θα ήταν οι υποβολές των αιτήσεων να έχουν γίνει μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση εθελοντικής διδακτικής προϋπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου μπορούν να καλούν στο 213. 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected]. Yπεύθυνη: κα Δήμητρα Αιγινίτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.