Προληπτικός έλεγχος & ενημέρωση για την Οστεοπόρωση στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και το Ιατρείο Οστεοπόρωσης του Ασκληπιείου Βούλας διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 με θέμα:
«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης»
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και περιλαμβάνει το παρακάτω πρόγραμμα:
– Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άνδρες και γυναίκες
Οι μετρήσεις θα γίνουν στην αίθουσα «Ιωνία» (παραπλεύρως του Δημαρχείου, στη διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 18, Βούλα) το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 14:00, κατόπιν ραντεβού.
– Ενημερωτική εκδήλωση
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ιωνία» το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12:00μ.μ και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ομιλίες:
Χαιρετισμός – Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Χαιρετισμός – Θεόδωρος Ρούπας, Διοικητής Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας
«Οστεοπόρωση: πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε» – Αλέξανδρος Παστρούδης, Διευθυντής ΣΤ΄ Ορθ. Κλινικής και υπεύθυνος ιατρείου Οστεοπόρωσης Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας
«Άσκηση και οστεοπόρωση» – Αγνή Ανδρεάδη, φυσίατρος – Συνεργάτης Ιατρείου οστεοπόρωσης Ασκληπιείου Βούλας
«Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα» – Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους. Για περαιτέρω πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα: 2132019914 και 2132019927, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.