Πρόγραμμα 7ήμερων διακοπών στη Σκύρo για τα ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης




Πέρσι ήταν η Σύρος. Φέτος είναι η Σκύρος. Σ’ αυτό το όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί και στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Skiros Palace θα απολαύσουν επτά ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το κόστος για τους συμμετέχοντες ήταν συμβολικό και σ’ αυτό περιλαμβάνονται: περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, έξι διανυκτερεύσεις, πρωινό, βραδινό.

Το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο ώστε όλοι να γνωρίσουν το νησί, να χαλαρώσουν στις ήσυχες παραλίες, να δοκιμάσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ και να διασκεδάσουν αφήνοντας πίσω τους τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 500 και για το λόγο αυτό θα δημιουργηθούν τρία group με το πρώτο να ξεκινά τις διακοπές του στις 9 Σεπτεμβρίου και το τελευταίο στις 23 του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κυρία Δήμητρα Νάνου, «η επιτυχία του περσινού αντίστοιχου προγράμματος οδήγησε τις αιτήσεις συμμετοχής στα ύψη. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.