Ποιοι τουρίστες προτιμούν τις ξεναγήσεις με διώροφα ανοιχτά λεωφορεία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα




Δεκάδες διώροφα, ανοικτά λεωφορεία γεμάτα ξένους τουρίστες μπορεί να διακρίνει κανείς σε μία βόλτα κατα μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι τουρίστες, επιλέγουν τις περιηγητικές διαδρομές προκειμένου να πάρουν μια γεύση από την πόλη. Πρόκειται για μια μορφή ξενάγησης που επιτρέπει στο βιαστικό, διερχόμενο από την Αθήνα, επισκέπτη να δει τα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από τον Πειραιά ή την Ακρόπολη, διασχίζουν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας συνεχίζουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και καταλήγουν σε μία βόλτα στη Βουλιαγμένη.

Σε επικοινωνία του Notia.gr με την Athens Open Tour Gray Line έγινε γνωστό πως η πλειονότητα των τουριστών που επιλέγουν αυτό το είδος ξενάγησης προέρχονται από την κρουαζιέρα.

Ακόμη η πλειοψηφία των πελατών τη φετινή χρονιά είναι Βρετανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και Ισπανοί. Περιηγήσεις πραγματοποιούνται σε τρεις διαδρομές της Αθήνας, του Πειραιά και η παραλιακή (Γλυφάδα – Βουλιαγμένη). Καθημερινά εκτελούνται δεκάδες δρομολόγια από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Υπάρχουν ακόμη και άλλες εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια για τη διαδρομή που περιλαμβάνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα όπως οι City Sightseeing – Hop On Hop Off και Open Top Bus Hellas.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.