Ο Νίκος χαμογελά ξανά – Βρέθηκε χρηματοδότης για να του πάρει καινούριο αγωνιστικό ποδήλατο




Το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη του 19χρονου πρωταθλητή Ελλάδας Νίκου Παπαγγελή που του είχαν κλέψει το αγωνιστικό ποδήλατο, από το Λαγονήσι.

Μπορεί το ποδήλατο να μην βρέθηκε, αλλά βρέθηκε ο άνθρωπος που θα του αγοράσει νέο ποδήλατο, ακόμη καλύτερο από το προηγούμενο.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου στο facebook

Θα ήθελα να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ το παρακάτω κείμενο αν έχετε λιγο χρονο!
Χθες είχα μια τεράστια έκπληξη! Ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ Γιάννης Σωτηρόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει ευχάριστα! Το ποδήλατο δυστυχώς δεν έχει βρεθεί! Βρέθηκε όμως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος προσφέρθηκε να μου καλύψει όλο τον ποσό για την αγορά νέου ποδηλάτου ακόμα καλύτερο από αυτο που είχα! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτος δεν θέλει να μαθευτεί το όνομα του, ούτε σε εμένα,ούτε σε κανέναν! Το κάνει απλά επειδή θέλει να με βοηθήσει και να με βλέπει να κάνω αυτο που κάνω!Σε λιγο καιρό θα έχω και παλι τον καλύτερο εξοπλισμό για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς αγώνες!
Είμαι βαθιά συγκινημένος,πολυ χαρούμενος και δεν μπορώ να πω τιποτα…πέρα από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να κάνω…είναι να συνεχίζω να κάνω αυτο που κάνω με περισσότερο ζήλο και θέληση,να προσπαθω ακόμα πιο πολυ,για τον συγκεκριμένο ΑΝΘΡΩΠΟ,που χωρίς να με
Γνωρίζει και να τον γνωρίζω με βοήθεια με αυτόν τον τρόπο σε τόσο δύσκολες εποχές!
Εύχομαι το καλο που έκανε σε μενα να του το επιστρέψει ο θεος 10 φορές παραπανω, και κάποια μέρα να έχω την δυνατότητα να
Προσφέρω και εγω αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2021840047897784&set=a.156314057783735&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.