Και ο δήμος Νέας Σμύρνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, για πρώτη χρονιά, θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνοντας μια εβδομάδα δράσεων που επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, όλων των ηλικιών, για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης μέσα στις πόλεις.

Για φέτος, ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει προετοιμάσει μια εβδομάδα δράσεων και εκδηλώσεων (16-22 Σεπτεμβρίου) που θα προάγουν την βιώσιμη κινητικότητα, θα ενθαρρύνουν τους πολίτες και τα παιδιά να προτιμούν το περπάτημα, το ποδήλατο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη και να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τους κανόνες στάθμευσης των οχημάτων.

Χορηγός επικοινωνίας των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018 στον Δήμο μας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1. 16 Σεπτεμβρίου 2018 – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SELFIES ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Στείλτε μας στην σελίδα μας στο FACEBOOK (cleanbot), φωτογραφίες οι οποίες σας δείχνουν να χρησιμοποιείτε τους περισσότερους τρόπους κινητικότητας εκτός του αυτοκινήτου (τραμ, μετρό, λεωφορείο, Δημοτική συγκοινωνία, ποδήλατο κ.α).
2. 20 Σεπτεμβρίου 2018 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

Σας καλούμε στις 20/9/2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία, να συζητήσουμε για τα τροχαία ατυχήματα.

3. 22 Σεπτεμβρίου 2018- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
Σας καλούμε στις 22/9/2018 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία (έξω από τον πολυχώρο ΓΑΛΑΞΙΑ), προκειμένου να μοιραστούμε την εμπειρία σας για τις πολυτροπικές μεταφορές της Πόλης μας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τα δρομολόγια της Δημοτικής συγκοινωνίας (διανομή χαρτών).
Η γνώμη σας και οι απόψεις σας θα είναι πολύτιμες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.