Χειροπέδες σε δύο κακοποιούς πέρασαν αστυνομικοί στον Άλιμο




Η πρώτη σύλληψη έγινε στην οδό Παναγή Τσαλδάρη. Πρόκειται για έναν 27χρονο Ρομά ο οποίος μαζί με τρεις συνεργούς του, είχαν εμφανιστεί σε ηλικιωμένο ως συντηρητές. Μπήκαν μαζί του στο ασανσέρ για να πάνε στο διαμέρισμά του αλλά πριν ανοίξουν την πόρτα άλλαξαν γνώμη γιατί κατάλαβαν ότι τους είχαν πάρει χαμπάρι. Λίγα λεπτά πριν τους είχε δει ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Όταν οι 4 δράστες βγήκαν στην πυλωτή τους ρώτησε τι δουλειά έχουν εκεί και εκείνοι άρχισαν να τρέχουν. Ταυτόχρονα έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας “ΔΙΑΣ” οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις εξαφανίστηκαν.

Ο συλληφθείς ομολόγησε 6 περιπτώσεις κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Παύλου Μελά, έναν 32χρονο Τούρκο υπήκοο, ο οποίος επιχειρούσε να κλέψει χαλκοσωλήνες από το δίκτυο του φυσικού αερίου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.