Αστέρας Βάρης: “Χάθηκε ένα νέο παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας μας”




Το Δ.Σ  του Αστέρα Βάρης και ο πρόεδρος Δημήτρης Πάπιος εκφράζουν την μεγάλη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ποπιέλα, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην Πολωνία.

“Μετά από την τόσο δυσάρεστη είδηση για τον τραγικό και άδικο χαμό ενός νέου παιδιού από τα σπλάχνα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
Για όλους εμάς το Αστέρι μας δεν θα σβήσει ποτέ από την μνήμη μας
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το πολωνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο με την τραγική είδηση του θανάτου του 20χρονου Κρίστιαν Ποπιέλα.
Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε επίσημα πως ο νεαρός Κριστιάν άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα.
Γιός του Γιάροσλαβ Ποπιέλα ο οποίος είχε παίξει στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου, αλλά και στους Εθνικό, Φωστήρα και Κόρινθο στην Ελλάδα, ο Κριστιάν Ποπιέλα, σε ηλικία 15 ετών αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων». Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Αστέρα Βάρης πριν συνεχίσει στον Ολυμπιακό ενώ ακολούθησε η παρουσία του στους μικρούς της Κάλιαρι και σε άλλες πολωνικές ομάδες.

Η τελευταία του ομάδα Stal Rzeszow ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα:

«Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε για τον τραγικό θάνατο του Christian Popiela – του συναδέλφου μας και ενός ποδοσφαιριστή μας. Αυτή η είδηση είναι απίστευτη κι είναι ένα πλήγμα για όλους όσους σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του»

https://www.facebook.com/StalRzeszow/posts/10156615136202889

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.