Ασφαλή προαύλια στα νηπιαγωγεία του δήμου Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Kαλή σχολική χρονιά εύχεται ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάουο οποίος κάνει αναφορά στα έργα που έχουν γίνει από τον δήμο στα σχολικά κτίρια και ιδιαίτερα στα νηπιαγωγεία:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει αύριο και στη Γλυφάδα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει στα σχολεία μας. Όλες τις προηγούμενες χρονιές θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά μας και κάναμε τα πάντα για αυτά:
Από τη συντήρηση, την ανακαίνιση και την αναβάθμιση όλων των σχολικών μας μονάδων, μέχρι τη δημιουργία δύο νέων υπερσύγχρονων παιδικών σταθμών και την κατασκευή ποιοτικών παιδότοπων σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Κάθε χρόνο, από το 2015 μέχρι και σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού του Δήμου Γλυφάδας είναι “κλειδωμένο” για έργα υποδομής στα σχολεία.
Έργα αναβάθμισης όλων των υποδομών, έργα ποιοτικής συντήρησης και φροντίδας.

Έτσι, μαζί με τις εργασίες συντήρησης κάθε χρόνο, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα που ήταν ζητούμενο για δεκαετίες. Έτσι τοποθετήσαμε πέρυσι στέγαστρα σε δεκατέσσερα σχολεία, έτσι φτιάξαμε νέους χώρους άθλησης και νέα αποδυτήρια όπου ήταν αναγκαίο, έτσι φέτος δημιουργούμε σε όλα τα νηπιαγωγεία μας σύγχρονους και ασφαλείς προαύλιους χώρους, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για μία ακόμη φορά την αντιδήμαρχο παιδείας Νατάσσα Αργυροπούλου για τον συντονισμό της προσπάθειάς μας.

Δεν σταματάμε εδώ. Σε καιρούς δύσκολους, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα παιδιά μας – το μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.
Δεν δεχόμαστε και δεν θα δεχθούμε καμία έκπτωση για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, για να γίνονται κάθε μέρα μαθήματα σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, καθαρό, φιλόξενο, όπως αξίζει στα παιδιά μας και στο διδακτικό προσωπικό.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους!

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει αύριο και στη Γλυφάδα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έχει…

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Montag, 10. September 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.