Αναβαθμίζονται όλες οι αθλητικές υποδομές της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σημείο αναφοράς για τις άρτιες αθλητικές της εγκαταστάσεις γίνεται η Γλυφάδα, μετά και τις σημαντικές παρεμβάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνουν το τεράστιο έργο στην πόλη.

Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος:

“Με πολύ κόπο και μεγάλο αγώνα, η Γλυφάδα μας γίνεται σημείο αναφοράς και για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Το τελευταίο διάστημα γίνεται στην πόλη μας πραγματικά μια μικρή κοσμογονία: Με σημαντικές παρεμβάσεις που ήταν ζητούμενες για χρόνια, με αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, με νέες υποδομές και έργα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, δημιουργούμε ένα πρότυπο περιβάλλον για τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό, για ανθρώπους κάθε ηλικίας, για όλα τα σπορ.

Στο υποβαθμισμένο για χρόνια κλειστό του Αγίου Τρύφωνα γίνεται επιτέλους ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών: Με τοποθέτηση παρκέ (για πρώτη φορά στο κλειστό) και καινούργιες μπασκέτες προδιαγραφών Ευρωλίγκας, ολοκαίνουργιες κερκίδες, φωτισμό LED τελευταίας γενιάς, νέο ηλεκτρονικό πίνακα, πλήρη ανακαίνιση στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του γηπέδου, στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες.

Στο στίβο της Γλυφάδας αντικαθιστούμε το παλιό και φθαρμένο ταρτάν με νέο, προδιαγραφών IAAF, και υλοποιούμε πλήθος ακόμα εργασιών για την αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης.

Στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας (Παναγούλη) προχωρήσαμε σε ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου και ετοιμάζουμε μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο: Δύο ανοιχτά γήπεδα 5×5, ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και ένα ανοιχτό γήπεδο τένις!

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τερψιθέας βάλαμε για πρώτη φορά κερκίδες υψηλής ποιότητας 600 θέσεων, κάναμε ανάπλαση στα αποδυτήρια, στο χώρο υποδοχής, στις τουαλέτες, στην περίφραξη και σε άλλα σημεία του σταδίου και τοποθετήσαμε υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Η μεγάλη αλλαγή, ωστόσο, θα είναι το ταρτάν στίβου που θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά στην Τερψιθέα.

Στο κλειστό κολυμβητήριο στο ΔΑΚ, όπου ήδη έχουμε ολοκληρώσει μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, τοποθετήσαμε νέα φώτα LED τελευταίας γενιάς, πετύχαμε την αυτοματοποίηση του μηχανοστασίου, βάψαμε όλους τους εσωτερικούς χώρους, κ.ά.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ευρυάλη, κατασκευάζουμε νέο γήπεδο μπάσκετ, ενώ έχουμε δημιουργήσει ένα υπαίθριο γυμναστήριο.

‘Ολες οι παραπάνω εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο φθινόπωρο και παράλληλα θα ξεκινήσουμε πολλές ακόμα σημαντικές παρεμβάσεις.

Ευχαριστώ τον τομεάρχη αθλητισμού του Δήμου μας Περικλή Δορκοφίκη και όλους όσους εργάζονταν αδιάκοπα όλο το καλοκαίρι και συνεχίζουν την τεράστια προσπάθεια για να γίνει η Γλυφάδα μας μια πόλη πρότυπη και για τις αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.