12ο Αντάμωμα Αργυρουπολιτών του Πόντου (όλο το πρόγραμμα αναλυτικά)




Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης διοργανώνει το 12ο Αντάμωμα Ελλήνων Αργυρουπολιτών του Πόντου, από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, στην πλατεία Πόντου (μετρό Αργυρούπολης).

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

  • Στις 20:00, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Τα Σεπτεμβριανά ”εν θερμώ” στα πρωτοσέλιδα». Η έκθεση θα έχει διάρκεια από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

  • Στις 20:00, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χατζηελευθερίου Τα κάστρα Ελλάδας και Πόντου… Εξιστορούν και τραγουδούν.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

  • Στις 07:30, πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγία Βαρβάρας Αργυρούπολης. Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά και τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη θα τεθούν σε πενθήμερο προσκύνημα.
  • Στις 20:00, στην πλατεία Πόντου (μετρό Αργυρούπολης) θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και θα ακολουθήσει ελληνικό παραδοσιακό γλέντι.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

  • Στις 20:00, στην πλατεία Πόντου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό ποντιακό γλέντι με τους Ηλία ΥφαντίδηΠαναγιώτη Κοπαλίδη, Γιώργο Κουλαξουζίδη και Παντελή Νικολαΐδη.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

  • Στις 20:00, στην πλατεία Πόντου, χορούς παρουσιάζουν οι σύλλογοι Ποντίων Ελευσίνας, Κορυδαλλού, Πετρούπολης και Αργυρούπολης. Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.