Βασίλης Κουρνέτας και Σωτήρης Τσέργας προπονητές στον Α.Σ.Πέρα
Δύο πασαδόροι θρύλοι του ελληνικού βόλεϊ, ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Σωτήρης Τσέργας κάνουν μαζί το πρώτο τους προπονητικό εγχείρημα και μάλιστα στον ιστορικό Α.Σ.Πέρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με χαρά και τιμή την συνεργασία του με δύο μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, τον Βασίλη Κουρνέτα και τον Σωτήρη Τσέργα.

Ο Βασίλης Κουρνέτας, πολυνίκης πρωταθλητής, 267 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα και Ολυμπιονίκης μαζί με τον Σωτήρη Τσέργα, επίσης πολυνίκη πανελληνίων πρωταθλημάτων και 67 φορές διεθνή, πρόκειται να αναλάβουν από κοινού την τεχνική ηγεσία των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και την ανάπτυξη των υποδομών του τμήματος βόλεϊ του Α.Σ.ΠΕΡΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ.Πέρα ακολουθώντας τα χνάρια της ιστορίας του, από την ίδρυσή του στην Κωνσταντινούπολη (Πέρα, 1923) με τις διακρίσεις και τα πρωταθλήματα, όσο και κατά την μετέπειτα πορεία του στην Αθήνα (1973), συνεχίζει να συνάπτει δυναμικές συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του αθλητικού χώρου, όπως στο μπάσκετ, στο τένις, στην κολύμβηση, τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και προπονητών, οι οποίοι πληρούν όλα τα επιστημονικά και αθλητικά κριτήρια.

Η οικογένεια του Α.Σ.Πέρα τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.