Συνέλαβαν στα νότια προάστια τον Άρη Φλώρο




Στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έχει μεταφερθεί και κρατείται ο ο Άρης Φλώρος της Energa, μετά την σύλληψή του αργά το απόγευμα, στα νότια προάστια.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε συλληφθεί έξω από το σπίτι του στη Βούλα αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr η σύλληψη έγινε έξω από το Aqua Marine στη Βουλιαγμένη.

Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, ο οποίος εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών για κατηγορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και είχε αποφυλακιστεί, επικαλούμενος λόγους υγείας, μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο τμήμα ασφάλειας της Βούλας.

Λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, φοβούμενοι ότι θα αποπειραθεί να διαφύγει.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του.

Έτσι ο Άρης Φλώρος  θα επιστρέψει στις φυλακές.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.