Στοίχημα: Τέσσερις ευρωπαϊκές επιλογές




Σάββατο (11/08) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει μετά και τη χθεσινή έναρξη της Premier League και της Ligue 1, έτσι οι επιλογές μας πληθαίνουν σιγά σιγά. Για σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα σημεία, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Δυναμικό ξεκίνημα για Μπόρνμουθ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Κάρντιφ. Η Μπόρνμουθ εκπλήρωσε με περίσσεια άνεση το βασικό της στόχο την περασμένη σεζόν, καθώς τερμάτισε στη 12η θέση και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μεγαλύτερο “όπλο” της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν η έδρα της, εκεί όπου ήταν άκρως ανταγωνιστική κι αποτελεσματική, ακόμη και απέναντι στους μεγαλύτερους συλλόγους της Πρέμιερ. Η Κάρντιφ από την πλευρά της μόλις προβιβάστηκε στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μετά το 2014, πιθανόν να χρειαστεί χρόνο μέχρι να “ρολάρει” και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα “λυγίσει” στην πρεμιέρα. Έδρα, ανωτερότητα κι εμπειρία, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου, σε απόδοση 1.93.

Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Περνάμε στην Α’ Πορτογαλίας και την κόντρα της Σετούμπαλ με την Αβές. Οι δυο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη στην πρεμιέρα ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία με το… “καλημέρα” και η εικόνα τους στα φιλικά προετοιμασίας προμηνύει γκολ, καθώς το Goal/Goal επαληθεύτηκε στα 4/5 τελευταία φιλικά της Σετούμπαλ και στα τέσσερα πιο πρόσφατα φιλικά της Αβές. Δεν έχουμε λόγο να μην ακολουθήσουμε το ρυθμό των δυο ομάδων, το Goal/Goalπροσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επικίνδυνη εκτός έδρας η Έστερ

Συνεχίζουμε με Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Μπράγκε – Έστερ. Αμφότερες έχουν βλέψεις ανόδου τη φετινή σεζόν, καθώς η Μπράγκε είναι στην 5η θέση και στο -3 από την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ, ενώ η Έστερ είναι στην 7η θέση και στο -3 από τα μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι παραμένουν δυο παιχνίδια χωρίς νίκη μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα, με την Έστερ να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ειδικά μακριά από το γήπεδό της, μιας και προέρχεται από τρία σερί “διπλά”. Θεωρούμε πως είναι σε θέση να συνεχίσει τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις της, έτσι θα επιλέξουμε το 2DNB σε απόδοση 2.05.

Σπάει το ρόδι” η Γκρασχόπερς

Ολοκληρώνουμε με Α’ Ελβετίας και το παιχνίδι Λουγκάνο – Γκρασχόπερς. Αμφότερες απογοητεύουν στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς η Λουγκάνο είναι στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς, ενώ η Γκρασχόπερς είναι στην τελευταία θέση, χωρίς να έχει μαζέψει ούτε ένα βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ, είχαν δύσκολο πρόγραμμα καθώς έχουν αντιμετωπίσει ήδη τις Βασιλεία και Γιουνγκ Μπόις (εκτός έδρας) και πιστεύουμε πως αδικούνται από το σετ αποδόσεων. Έτσι, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.