Παρατείνεται η ταλαιπωρία των οδηγών στην παραλιακή – Δυσαρέσκεια του δημάρχου Αλίμου




Για 1,5 ακόμη μήνα θα παραταθεί η ταλαιπωρία των οδηγών στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, εκεί που γίνονται τα έργα για την κατασκευή της πεζογέφυρας.

Οι εργασίες έμειναν πίσω, λόγω καθυστέρησης των έργων που έκανε η ΔΕΗ και παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αλίμου είχε ζητήσει από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να μην δοθεί παράταση στην ταλαιπωρία, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να συνεχιστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και τις 9 Οκτωβρίου.

“Ατυχής η απόφαση του Υπουργείου να δώσει παράταση στο κλείσιμο της λεωφ. Ποσειδώνος (δεξιά λωρίδα) για 1,5 μήνα ακόμα, δηλαδή, ως τις 9 Οκτώβρη.

Το κλείσιμο ίσχυε μέχρι και χθες 24 Αυγούστου και είχαμε εγγράφως ζητήσει να μην παραταθεί. Δυστυχώς μας αγνόησαν” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κονδύλης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα ισχύουν παράλληλα οι ρυθμίσεις:

  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως 100,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,
  • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά

Για την αποφυγή περαιτέρω κυκλοφοριακής συμφόρησης, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι οδηγοί που κινούνται προς το Κέντρο της Αθήνας, δύνανται να ακολουθούν τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

  • Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά στο ύψος της Πλ. Βεργωτής – δεξιά Κων/νου Καραμανλή (κατά μήκος περιβόλου Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού) – αριστερά Περγάμου – δεξιά Λ. Ελ. Βενιζέλου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.
  • Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά Λ. Αλίμου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.