Παρά τις απειλές: Έτοιμο το πειρατικό στην παραλία της Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Παρά τις απειλές δικηγόρου πάμπλουτης οικογένειας που μένει στον παραλιακό δρόμο της Γλυφάδας και δεν ήθελε να γίνει παιδική χαρά για να μην τους ενοχλούν οι φωνές των παιδιών, οι εργασίες για την κατασκευή της συνεχίζονται και ήδη άρχισαν να τοποθετούνται τα παιχνίδια.

Η παιδική χαρά, που εκτός από κούνιες θα έχει και ένα ξεχωριστό πειρατικό καράβι, είναι η πρώτη που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας.

Δείτε τι είχε αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου για τις απειλές που είχε δεχτεί:

«Είμαι δικηγόρος και εκπροσωπώ ιδιοκτήτη απέναντι κατοικίας. Δεν έχετε δικαίωμα να φτιάχνετε παιδική χαρά εδώ πέρα”.

Έτσι ξεκίνησε η μέρα μας σήμερα. Με δικηγόρο κατοίκου της παραλιακής να προσπαθεί να διακόψει τις εργασίες για ένα παιδότοπο – κόσμημα που φτιάχνουμε στην παραλία μας, με όλες φυσικά τις νόμιμες διαδικασίες.
Την πρώτη παιδική χαρά που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας, σε ένα σημείο κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον παραλιακό δρόμο και τη γραμμή του τραμ, που επελέγη πρώτα από όλα για να δώσει χαρά στα παιδιά μας αλλά και επειδή δεν δημιουργεί την παραμικρή όχληση σε κανένα.

Για να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους:
Η παραλία μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο η δημοτική μας αρχή το προφυλάσσει, το συντηρεί και το αναβαθμίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσες απειλές κι αν δεχθούμε.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παρά τις απειλές: Έτοιμο το πειρατικό στην παραλία της Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 05/08/2018 at 4:36 μμ
    Permalink

    Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να είναι αυτό.Και γράφουν ότι τάδε δικηγόρος!! Είστε χώρα οι κάτι άλλο?Ο καθένας τώρα να παραπονιοετε ?Ο κράτος πήρε απόφαση! Τέρμα!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.