Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Βουλιαγμένη




Την παραμονή των 20ων γενεθλίων του ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε για 4η φορα στο ίδιο τουρνουά αθλητή του Top 10 και προκρίθηκε στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο του Καναδά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη – Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ, ισοφάρισε και παρόλο που ο αντίπαλος του είχε ματς πόιντ άντεξε και πήρε μια ακόμη απίστευτη νίκη!

Τον περασμένο Ιούνιο ο Στέφανος είχε βρεθεί στα παλιά του λημέρια. Εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γέννημα-θρέμμα Αθηναίος και δη κάτοικος της Βουλιαγμένης για την οποία είναι περήφανος όπως δήλωσε και στο πιο πρόσφατο Q&A που έκανε στις πλατοφόρμες του Facebook και του Youtube!

Ο 19χρονος τενίστας είναι πλέον ένας “πολίτης” του κόσμου ή “άστεγος” όπως ο ίδιος λέει χαριτολογώντας λόγω της ζωής του επαγγελματία τενίστα που τον αναγκάζει να βρίσκεται σε διαφορετική χώρα (και ήπειρο καμιά φορά) ανά εβδομάδα με συνέπεια να είναι ελάχιστες μέρες το χρόνο στην Ελλάδα και στα μέρη που μεγάλωσε.

Μία από αυτές τις “σπάνιες” περιόδους βιώνει αυτές τις μέρες ο Ελληνας τενίστας που συνδυάζει ξεκούραση και αποφόρτιση μετά από μια συγκλονιστική χωμάτινη περίοδο που τον έχει στείλει στο Νο39 του κόσμου μαζί φυσικά με προπόνηση που δεν σταματά ποτέ!

Το πρωί της Τρίτης 5 Ιουνίου βρέθηκε στο υπέροχο κλαμπ της Βουλιαγμένης, Vouliagmeni Tennis Club όπου συστεγάζεται και η διάσημη ακαδημία του προπονητή της ομάδας Fed Cup Τάσου Μπαβέλα, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Γαλλία.

Η οικογένεια του Τσιτσιπά διατηρεί στενές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Τεό (δεξιά στη φωτό μαζί με τους Τσιτσιπά και Τάσο Μπαβέλα) ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Στέφανου μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να απολαύσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στον κόσμο.

Στη Γαλλία, ο Τσιτσιπάς θα συνεχίσει να προπονείται λίγες μέρες ακόμα για την grass court season ενώ περιμένει την αποδοχή της wild card που έχει ζητήσει από το Χερτόγκενμπος στην Ολλανδία.

Μετά, θα πάει για πρώτη φορά στη Γερμανία και το Χάλε πριν αναχωρήσει για τον τελικό του προορισμό που δεν είναι άλλος από το Wimbledon, το αγαπημένο του Slam και εκεί που δύο χρόνια πριν, κέρδιζε τον τίτλο στα διπλά των juniors!

Στέφανε, να μας…ξανάρθεις!

Κώστας Αϊτάκης/tennis24.gr

Δείτε ακόμη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σε κάνει να παίξεις τένις

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Βουλιαγμένη

  • 13/08/2018 at 10:27 πμ
    Permalink

    Μπράβο σε ολα τα ελληνόπουλα που με τα μετάλλιά τους μας κάνουν περήφανους εκτός συνόρων.Ειναι το μόνο πράγμα που μας δίνει χαρά σε αυτή τη χώρα,ο αθλητισμός.Ελπίζω να λάβει μέριμνα το κράτος να τους τιμήσει οπως τους αξίζει αν αναλογιστεί κανείς σε τι συνθήκες ζούν και προπονούνται.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.