Καταγγελία-Σοκ: Πυροβόλησαν γάτα σε γειτονιά της Ηλιούπολης




Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης καταγγέλλει πως πυροβόλησαν γάτα σε γειτονιά της Ηλιούπολης.

Δείτε την ανακοίνωσή της:

ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ είναι μια τέτοια πράξη εκ μέρους του δράστη; 

Η γατούλα πυροβολήθηκε σε γειτονιά της Ηλιούπολης, πολύ γνωστή για τα αντιφιλοζωικά της αισθήματα αφού στο παρελθόν έχει γίνει καταγγελία στον Εισαγγελέα για την σκόπιμη στέρηση νερού και τροφής στις αδέσποτες γάτες που με δικές της δαπάνες σιτίζει, στειρώνει και περιθάλπει φιλόζωη της περιοχής. Γνωρίζουμε πως η ντροπή του ανθρώπινου γένους που την πυροβόλησε πιθανόν να χαρεί αν μάθει ότι της έδωσε ένα πολύ επώδυνο κι αγωνιώδες τέλος, αφού το βλήμα προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στο μπροστινό της πόδι και της χτύπησε τον πνεύμονα, τόσο όσο χρειαζόταν για να περάσει τις τελευταίες της μέρες παλεύοντας για μια ανάσα παρά τις προσπάθειες των γιατρών που τη μεταφέραμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι το 2ο ζώο στην ίδια γειτονιά που βρίσκει τον θάνατο από το όπλο του. Γνωρίζουμε ότι κάποιος σαν αυτόν, που προκαλεί αναίτια τον πόνο και τον θάνατο σε αθώα πλάσματα, είναι επικίνδυνος για την κοινωνία που ζει κι ικανός για κάθε εγκληματική πράξη.

Η γατούλα έφυγε, εμείς όμως είμαστε εδώ κι ήδη έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την τιμωρία αυτού που της στέρησε με τόσο πόνο τη ζωή.

Από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί κι ο Δήμος Ηλιούπολης που έχει την ευθύνη για όλους τους πολίτες του ανεξαιρέτως, δίποδους και τετράποδους, γιατί η ύπαρξη τέτοιων υποκειμένων θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την ψυχική υγεία κάθε κοινωνίας που τους ανέχεται στους κόλπους της.

Παρακαλούμε όποιον κατοικεί πέριξ της Βερμίου στην Αγ.Μαρίνα και μπορεί να μας δώσει περισσότερα στοιχεία να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα. Κι όσοι από τους γείτονές του σκεφτούν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν, ευχόμαστε να μην διαψευστούν με τον χειρότερο τρόπο κάποια στιγμή, όπως έχουμε δει συχνά να συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις – δυστυχώς κατόπιν εορτής βέβαια.

Αντίο Όμορφη. Εσύ κοιμήσου ήσυχα, ήρθε η ώρα να χάσουν τον ύπνο τους αυτοί που πρέπει.

Για περισσότερα διαβάστε τι αναφέρει η πλήρης ανακοίνωση της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Καταγγελία-Σοκ: Πυροβόλησαν γάτα σε γειτονιά της Ηλιούπολης

  • 09/08/2018 at 3:31 μμ
    Permalink

    Δεν είναι μόνο η γειτονιά στην Ηλιούπολη. Και στον Άλιμο πατάνε τις γάτες με τα αυτοκίνητα, στα στενά. Μένουμε σε γωνιακό σπίτι και μας έχουν πατήσει πέντε γατάκια στη στροφή που παίρνουν με χίλια οι ασυνείδητοι.

    Απαντήστε
  • 09/08/2018 at 4:30 μμ
    Permalink

    Έχετε διανοηθεί ότι αυτός ο άνθρωπος έχει στη κατοχή του ένα όπλο? Είτε με άδεια είτε όχι πρέπει να του αφαιρεθεί! Και εννοείται να παρέμβει νόμιμα το κράτος αφού κινδυνεύουμε όλοι μας!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.