Αναζωογονήστε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας




Η Carbonoff είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, που εφάρμοσε τη μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα με χρήση μείγματος αερίων Υδρογόνου – Οξυγόνου.

Με τη μέθοδο αυτή, ο κινητήρας σας θα καθαριστεί μέσα σε 20 ως 40 λεπτά της ώρας και όλα αυτά φυσικά με ελάχιστο κόστος και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να λυθεί η μηχανή.

Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά, αλλά όλη η διαδικασία γίνεται στα Εξειδικευμένα Κέντρα της εταιρίας με ειδικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, που παράγουν Υδρογόνο & Οξυγόνο, εφοδιασμένα με μικροεπεξεργαστή & ελεγχόμενα από υπολογιστή για ηλεκτρονικό έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά καθαρισμού.

Αναλυτικότερα η μέθοδος αυτή προσφέρει άμεσα:
Επαναφορά δύναμης απόδοσης
Ομαλότερη Λειτουργία κινητήρα
Χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων
Υψηλή απόδοση
Οικονομία καυσίμων
Αποφυγή ζημιών και δαπανηρών επισκευών

Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζουμε Δυναμομετρήσεις, Μετρήσεις Καυσαερίων, Φωτογραφίες και λοιπά αποτελέσματα σε κινητήρες αυτοκινήτων Πριν και Μετά την επέμβασή μας.
https://carbonoff.gr/index.php/ksekapnisma/apotelesmata

ΚΟΣΤΙΖΕΙ μόνο:
55,00 € + ΦΠΑ για κινητήρες έως και 2.000 cc,
70,00 € + ΦΠΑ για μεγαλύτερους κινητήρες έως και 3.000 cc,
90,00 € + ΦΠΑ για κινητήρες από 3.000+ έως και 5.000 cc.
και σας γλυτώνει από πολλαπλάσια έξοδα και ταλαιπωρία.

Αγίου Βασιλείου 81, Άγιος Δημήτριος,
 6936984320 – 2111843507

Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας, βρείτε το κοντινότερο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Κέντρο Εξυπηρέτησης CarbonOff, και ελάτε να Αναζωογονήσουμε τον κινητήρα σας:
https://carbonoff.gr

Για Franchige και συνεργασίες:
[email protected] – 6936984320 – 211184350

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά μετά το ξεκάπνισμα – ξεκαρβούνιασμα του κινητήρα, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος.

Γίνεται άμεσα αντιπηπτό ότι ο κινητήρας πλέον “ανασαίνει” καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα “ρεταρίσματα”  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.

Τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον αλλά και την δική μας υγεία, όπως και την υγεία των παιδιών και των λοιπών ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το όχημα.

Η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 15% και ο κινητήρας κινδυνεύει λιγότερο να παρουσιάσει κάποια σημαντική ζημιά στα ζωτικά του εξαρτήματα.

Ενδεικτικά καταγράφουμε και δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των καθαρισμών σε μερικούς κινητήρες αυτοκινήτων. εκτελώντας Δυναμομετρήσεις, Μετρήσεις Καυσαερίων και Στάθμης θορύβου, καθώς και λύσιμο κινητήρων για οπτική απόδειξη των αποτελεσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.