Άλιμος: Τέλος εποχής για τη Μέριμνα- Έρχεται ο Κρητικός
Κλειστό παραμένει το Super Market  Μέριμνα στη Λεωφόρο Ιωνίας στον Άλιμο, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ξανά στις 13 Αυγούστου με νέο πρόσωπο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως  άλλη μια εξαγορά ήλθε να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας s/m ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Πρόκειται για την αλυσίδα Μέριμνα η οποία δραστηριοποιείται στο νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Άνω Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου και Ταύρου.

Με την εξαγορά αυτή, η Κρητικός ενισχύει την θέση της στο νομό Αττικής με 11 ακόμη καταστήματα και σε περιοχές που δεν είχε δραστηριότητα. Στο νέο του σχήμα, ο Όμιλος θα απαριθμεί πανελλαδικά 293 σημεία πώλησης, στα οποία περιλαμβάνονται και τα 100 καταστήματα του δικτύου της θυγατρικής CRM – Αριάδνη στην Κρήτη.

Το 2018, η Κρητικός άνοιξε 14 νέα καταστήματα, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου για 20 τουλάχιστον νέα καταστήματα εντός του έτους. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών εκτιμάται για το 2018 σε 326 εκατ. ευρώ και για το 2019 σε 360 εκατομμύρια.

Η Μέριμνα ξεκίνησε το 1974 με την ένωση 28 παραδοσιακών παντοπωλών. Αποτελεί μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και στην πορεία εξελίχθηκε σε πολυμετοχική εταιρεία αποτελούμενη από 116 μετόχους, παιδιά και εγγόνια των αρχικών ιδρυτών της. Ο κύκλος εργασιών της το 2017 ανήλθε σε 13,7 εκατ. ευρώ και το απασχολούμενο προσωπικό σε 155 άτομα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.