Άγρια καταδίωξη ληστών στην Ηλιούπολη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ




Με χειροπέδες στα χέρια κατέληξαν δυο ληστές στην Ηλιούπολη, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη. Τα δυο άτομα νεαρής ηλικίας, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός επιχείρησαν να κλέψουν με την απειλή μαχαιριού περίπτερο στην οδό 25ης Μαρτίου.

Όλα εξελίχθηκαν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν τα δυο άτομα έφτασαν στο σημείο με μοτοσυκλέτα και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του περιπτέρου. Ένας περίοικος αντιλήφθηκε το περιστατικό και άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετέβησαν στο περίπτερο με τους ληστές να απομακρύνονται με την μοτοσυκλέτα τους. Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Ηλιούπολης και οι δράστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα και να διαφύγουν τρέχοντας. Μάλιστα ένας εξ΄ αυτών πέταξε και το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει τον υπάλληλο του περιπτέρου. Τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Όπως προέκυψε η μοτοσυκλέτα ήταν κλεμμένη. Οι δυο ληστές έχουν απασχολήσει για παρόμοιες περιπτώσεις και στο παρελθόν, ενώ πλέον οι άνδρες της ασφάλειας στην Ηλιούπολη διερευνούν το εύρος της δράσης τους.

Πηγή: newpost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.