Το Αντάμωμα των Ηπειρωτών Γλυφάδας




Με επιτυχία και εφέτος πραγματοποιήθηκε το “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ” το Σάββατο το βράδυ (30–6-2018).

Στο «Πατητήρι» στην Τερψιθέα-Άνω Γλυφάδα μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Γραμματέα κ. Κώστα Γρίβα και το χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παντελή Μπουρογιάννη, ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από το Δήμαρχο Γλυφάδας κ.Γεώργιο Παπανικολάου και τον πρώην Δήμαρχο κ.Κώστα Κόκκορη.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε για την προσφορά τους στο Σύλλογο τον εκπαιδευτικό κ.Γεώργιο Ζώη και την Πολιτιστική Εταιρία «ΑΙΓΕΑΣ» ΑΜΚΕ και τον Κ.Αθανάσιο Μαρτίνο. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (παιδικό και ενηλίκων) παρουσίασαν παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του συγκροτήματος του Χρήστου Τζιτζιμίκα και της Άννας Κάτση .

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γ.Παπανικολάου, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. κ. Μαίρη Καραγιώργου ο πρώην υπουργός κ.Μ.Καρχιμάκης, ο πρώην Δήμαρχος και Αρχηγός της Δημοτικής παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» κ.Κώστας Κόκκορης , ο Πρόεδρος του Golf Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος κ.Στ.Κουρουπάκης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι: κ.Γ.Τζούβελης, κ.Δ.Νιτσιόπουλος,κ.Ν.Νικολάου, κ.Ευστ.Γεωργούλας,κ. Δημ.Τσακίρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας κ. Σπ. Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Λ.Τογρίδης.

Από τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους: από το Συλλόγο Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» ο κ.Π.Αναστασιάδης, από το Σύλλογο «Ελλήνων Διαδρομές» η Πρόεδρος κ.Δάφνη Χαρίση Μπίλια, από το Σύλλογο «Προφήτης Ηλίας» ο Πρόεδρος κ.Τ.Σκουτέρης και η Έφορος κ. Μ.Ραντοβάνοβιτς, από το Σύλλογο Λακώνων Γλυφάδας ο Ταμίας κ.Στ.Ναλπάντης και το μέλος του Δ.Σ. κ.Δ.Κώτσογλου, από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης ο Πρόεδρος κ.Γ.Κωτσαντής, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρους ο κ.Η.Σιώζος, από το Σύνδεσμο Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων «Ο Ρόβας» ο κ.Π.Θανόπουλος και ο κ.Β.Αθανασόπουλος, από το Σύνδεσμο Ηπειρωτών Βύρωνα η Πρόεδρος κ.Α.Σιώζου και όλο το Δ.Σ.. Με το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού και πολιτισμού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργάνωσε και αυτό το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν …να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ο Πρόεδρος κ.Π.Μπουρογιάννης και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.