Ταΐζουν τις αλεπούδες στον Υμηττό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Lamprini Stray/ Φιλοζωική Ομάδα Βούλα)

Η Φιλοζωικη Ομαδα Βούλας και @ΕΔΝΥ & Φίλοι ενωνοντας τον εθελοντισμο τους κατάφεραν να κανουν την ιδεα της υποστηριξης και σίτισης των εναπομειναντων αλεπουδων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ !!! Τιμή μου που γνωριζω ανθρώπους ετοιμους να αλλάξουν την ζωη των τετραποδων και οχι μονο , που μας εχουν αναγκη, ειδικα μετα απο την απαράδεκτη παρεμβαση του “ανθρωπου” που σκορπισε το θανατο στις 26 Μαρτιου 2018 δηλητηριαζοντας 14 αλεπουδες, 1 δεσποζομενο σκυλο και 1 ποντικο.

Ενα μεγαλο ευχαριστώ στη Vivianna Dallas για τα 20 κιλα ξηρας τροφης, την Stavri Afentakis για την μια ταϊστρα την Anna Moschovi για την επόμενη ταϊστρα , την ανωνυμη εθελοντρια μας που στηριξε τις αλλες 2 ταΐστρες και το κατάστημα PET Street 2 στην λεωφορο Καλυμνου που μας ενίσχυσε με την ποτίστρα !
Ξεκινήσαμε λοιπον σήμερα δυνατά με την επιμέλεια φυσικά της ΕΔΝΥ & Φίλοι και του Alkiviadis Antonopoulos ο οποίος φρόντισε για την τοποθέτηση τους στα σημεια που εντοπίστηκαν μικρά αλεπουδακια.
Τέλος να ευχαριστήσω την Tina Kasidocosta που φρόντισε για την προμήθεια των ταϊστρων και τη χορηγία της ποτιστρας.

Ενα ποστ https://www.facebook.com/groups/714433388572083/permalink/2254760634539343/καταφερε να ενωσει 2 εθελοντικες ομαδες της πανιδας και της χλωριδας του Νοτιου Υμηττου !!!!!!!

Φιλοζωική Ομάδα Βούλας και @ΕΔΝΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ …… συνεχίζουμε γιατι το Δάσος δίνει ζωή

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.