“Ο θηλυκός Αντετοκούνμπο” στον Άλιμο




Στο καλοκαιρινό Basketball Camp του South BC στον Άλιμο παραβρέθηκε η Ελεάννα Χριστινάκη την Τετάρτη 4 Ιουλίου, άρτι αφιχθείσα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το Πανεπιστήμιο του Maryland. Η Χριστινάκη 21 ετών, μέλος της Εθνικής Γυναικών αποφάσισε πρόσφατα να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα της Ευρώπης, και να μην αγωνιστεί στο Maryland την τελευταία σεζόν της στο κολλέγιο.

Η Ελεάνα, έχει χαρακτηριστεί από τον Ελληνικό και Αμερικάνικο τύπο ως “The Βext Βig Greek Athlete” και ως “Ο Θηλυκός Αντετοκουνμπο”, ενώ με τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις ΗΠΑ έχει ανοίξει, σύμφωνα με τους ειδήμονες, προοπτικές για το WNBA.

Η εμφάνιση της Ελεάννας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους φίλους του South BC, σκορπίζοντας χαμόγελα και θετική ενέργεια με την αμεσότητα και την χαρούμενη διάθεση που την διακρίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελεάννα, αποτελεί επίσης ένα εξέχον πρότυπο αθλητή – φοιτητή καθώς μόλις στα 3 χρόνια παραμονής της στις ΗΠΑ, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της, με ειδίκευση στην κοινωνιολογία.

Σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου Ελεάννα και σου ευχόμαστε να διανήσεις το δικό σου χρυσό μπασκετικό μονοπάτι, με αγάπη και πολλές επιτυχίες.

Πληροφορίες συμμετοχής για τις επόμενες 2 εβδομάδες του South Basketball Camp θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Ο θηλυκός Αντετοκούνμπο” στον Άλιμο

  • 06/07/2018 at 11:58 πμ
    Permalink

    Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΑΤΥΧΗΣ Η ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.