Ο Nικόλας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει




Νέα στοιχεία φέρνει στο «φως» το protothema για την υπόθεση αυτοκτονίας του 15χρονου μαθητή από την Αργυρούπολη, που έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, «δείχνοντας» ως ηθικούς αυτουργούς για την απόφασή του έξι άτομα που του έκαναν bullying.

Ο 15χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από άλλο μαθητή του σχολείου, μόλις δύο εβδομάδες πριν οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Τη Δεύτερα 25 Ιουνίου, περίπου στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη, κάθονται σε ένα παγκάκι ο 15χρονος μαζί με φίλες του. Ακριβώς απέναντι είναι μια παρέα αγοριών.

Κάποια στιγμή ένα από τα αγόρια, μαθητής στο ίδιο σχολείο με τον 15χρονο, τον πλησιάζει με απειλητική διάθεση και με ύφος του λέει: «Γιατί με κοιτάς;». Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο protothema τη συνέχεια του επεισοδίου. «Το παιδί αδιαφόρησε και σηκώθηκε να φύγει. Και τότε ο άλλος του έριξε μια κλωτσιά και μια μπουνιά. Μάλιστα κρατούσε και κάτι κλειδιά, με αποτέλεσμα το παιδί που δέχθηκε την επίθεση, να ματώσει και να του αφήσει μια γρατζουνιά στο πρόσωπο.

Αυτός που του επιτέθηκε είναι μαθητής στο ίδιο σχολείο. Δεν ξέρω όμως αν ήταν από αυτούς που του έκαναν bullying». Κοπέλα από την παρέα του 15χρονου υποστηρίζει ότι ο φίλος της δεν προκάλεσε και πως ο άλλος νεαρός ψαχνόταν για καβγά. «Τα άλλα παιδιά κάθονταν ακριβώς απέναντι και αναγκαστικά ο Νίκος κοίταγε προς τα εκεί. Πού να κοιτάξει; Και ο άλλος “τα πήρε”, του πούλησε μαγκιά και τον χτύπησε»

Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Nικόλας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.