Ο δήμος Αγίου Δημητρίου φιλοξενεί εθελοντές από τη Θεσσσαλονίκη που ήρθαν να συνδράμουν τους πυρόπληκτους




Με την πρόεδρο του ΟΠΚΑΠ, Βάσω Αλεξίου, και τα στελέχη της ομάδας Drasis Camp συναντήθηκε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, στη δημοτική  κατασκήνωση Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα για την παράδοση των αποσκευών των κατασκηνωτων της 3ης περιόδου.

Εκεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου συνεχάρη και ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά όλους τους ομαδάρχες και το αρχηγείο για την άψογη διαδικασία της εκκένωσης της κατασκήνωσης.

Παράλληλα, μαζί με τον αρχηγό της κατασκήνωσης, Λάμπρο Κουτσικο επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ραφήνας και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να οργανώσουν τους εθελοντές και τις δωρεές που συρρεουν από κάθε γωνιά του τόπου μας.

Τους ζητήθηκε να φιλοξενήσουν μέχρι το Σάββατο ομάδα εθελοντών διασωστων από τη Θεσσαλονίκη και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Τέλος, ενημερώθηκαν ότι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης, που έχουν συγκεντρωθεί, είναι η μεταφορά τους στο κέντρο διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής.

Με την πεποίθηση ότι η κατασκηνωτική ζωή κι οργάνωση αποτελούν το καλύτερο σχολείο για την αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων και την έμπρακτη αλληλεγγύη, συνεχίζουν την προσπάθειά με το βλέμμα  στραμμένο στο μέλλον, δηλαδή τους νέους πολίτες του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο δήμος Αγίου Δημητρίου φιλοξενεί εθελοντές από τη Θεσσσαλονίκη που ήρθαν να συνδράμουν τους πυρόπληκτους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.