Μια ξεχωριστή βραδιά στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή τον Κωστέτσο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση – επίδειξη μόδας του Βασίλη Κωστέτσου στον προαύλιο χώρο της Εστίας Νέας Σμύρνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία αναδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων εκεί και στη συνέχεια, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, ο δημιουργός μας διηγήθηκε την προσωπική του ιστορία και της οικογένειάς του που ξεκίνησε από τη Σμύρνη και μεταφέρθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Ακολούθησε η επίδειξη μόδας με τίτλο «Προύσα 2018» κάτω από τον υποβλητικό φωτισμό του Μεγάρου της Εστίας και τις μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, κάτι πρωτοποριακό για την πόλη που το απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.