Γιορτή αθλοδιακοπών στο Δήμο Νέας Σμύρνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια όμορφη γιορτή γεμάτη κέφι, χορό και θετική ενέργεια παρουσίασαν τα παιδιά και οι γυμναστές των φετινών Αθλοδιακοπών του Δήμου Νέας Σμύρνης. Σωστά οργανωμένη, με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών και την παρουσίαση επιδείξεων από διάφορα τμήματα (Judo, Karate, Hip – Hop, basket, παραδοσιακοί χοροί), σίγουρα θα μείνει για καιρό στη μνήμη όσων συμμετείχαν αλλά και όσων την παρακολούθησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των αθλοδιακοπών διεξάγεται πολλά χρόνια τώρα στο δήμο με μεγάλη συμμετοχή παιδιών (πάνω από 1.200 κάθε χρόνο). Αποτελεί, άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά προγράμματα της Αττικής. Κέντρα των δραστηριοτήτων είναι το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί της οδού Αρτάκης, το γήπεδο του Μίλωνα και το γήπεδο του Πανιωνίου. Εδώ και μερικά χρόνια το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται το Σεπτέμβριο στο Κλειστό της Αρτάκης με μεγάλο αριθμό παιδιών.



 

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου και θα τελειώσει με το άνοιγμα των σχολείων.

Το πρόγραμμα των Αθλοδιακοπών δίνει αφενός τη δυνατότητα στους γονείς να απαλλαγούν από το άγχος της φροντίδας των παιδιών τους και αφετέρου στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.