Εξαφάνιση 34χρονης από τα νότια προάστια – Βρέθηκε κλειδωμένη σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια




Σε διαμέρισμα της οδού Μεθώνης στα Εξάρχεια εντόπισαν οι αστυνομικοί μία 34χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 4 του μηνός από το σπίτι της στα νότια προάστια.
Πρόκειται για μία περίεργη, ομολογουμένως, υπόθεση αρπαγής που εξιχνιάστηκε με επιτυχία από τις αρχές χάρις στην συμβολή μίας γειτόνισσας στην οδό Μεθώνης στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα άκουσε από διπλανό διαμέρισμα φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Φθάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί αντίκρισαν στην είσοδο δύο Μαροκινούς άνδρες και μέσα στο διαμέρισμα τρεις Αλγερινούς και μία Ελληνίδα, 34 ετών, όλοι τους να βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Βρέθηκε στα Εξάρχεια για τη δόση

Όπως αποκάλυψε η ίδια η κοπέλα, οι πέντε αλλοδαποί άνδρες την κρατούσαν για τουλάχιστον 3 ημέρες με τη βία και τη χτύπησαν, ωστόσο δεν την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Οι γονείς της 34χρονης είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους στις 4 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η κοπέλα είχε πάει οικειοθελώς στο διαμέρισμα των αλλοδαπών με σκοπό να προμηθευτεί ναρκωτικά, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και οι πέντε Αφρικανοί την κράτησαν χωρίς τη θέλησή της ασκώντας πάνω της σωματική βία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/NEWSIT.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.