Δήμος 3Β: Μπαίνουν τραπέζια για πινγκ πονγκ σε πλατείες




Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν 12 τραπέζια για πινγκ πονγκ σε 9 πλατείας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Την ανακοίνωση έκανε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Αργύρης Παξινός στο Forum των 3Β, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημότη.

Αναλυτική λίστα θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος 3Β: Μπαίνουν τραπέζια για πινγκ πονγκ σε πλατείες

  • 17/07/2018 at 10:36 πμ
    Permalink

    Αφορα τον δημο 3Β
    Στην αρχη της οδου Απολλωνος στη Βαρκιζα, εχουν μπει παρανομα απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη, 2 απαγορευτικα σταθμευσης μπροστα απο την πολυκατοικια της Απολλωνος 3.για να εξυπηρετουνται οι πελατες του ταχυδρομειου που βρισκεται στην Απολλωνος 6. Με ποιο δικαιωμα αποκλειονται 15 διαμερισματα της πολυκατοικιας απο το χωρο σταθμευσης ακριβως μπριστα απο το σπιτι τους, ????
    Παλαιοτερα, οταν πηρα κληση γιατι ειχα παρκαρει σε αυτο το σημειο, ο τοτε διευθυντης του αστυνομικου τμηματος Βαρης μου ειχε πει οτι αυτα εχουν μπει παρανομα κσι οτι δεν υπαρχει αποφαση Δημοτικου συμβουλιου.
    Καταθεσαμε μια επιστολη στο γραφειο του νυν Δημαρχου, ( ο οποιος ειπε προφορικα οτι θα τα βγαλει) αλλα ακομη δεν εχει γινει τιποτα, με αποτελεσμα να εχουμε μεγαλο προβλημα παρκιν ολοι οι ενοικοι της οδου Απολλωνος 3 στη Βαρκιζα…
    Θα θελαμε να ειχαμε μια απαντηση γι αυτο…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.