Αυτοκτόνησε 15χρονος – Κατήγγειλε bullying από τους συμμαθητές του




Μια περίεργη υπόθεση με αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στην περιοχή των νοτιών προαστιών που βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένος και θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση bullying του φοιτητή Γιακουμάκη ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Ο μαθητής που τελείωσε την Α’ Λυκείου και ειναι ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού.

Τι λέει το σημείωμα 

Ο μαθητής στις λίγες γραμμές που έγραψε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.

Ειδικότερα όπως αναφέρει αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν απο συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα, «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.